Facebook
Strefa Aplikanta
E-booki
dostęp
w 5 min.

Maciej Taczanowski

Dr Maciej Taczanowski - pracownik naukowo-dydaktyczny Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, wykładowca prawa żywnościowego na studiach stacjonarnych, niestacjonarnych i podyplomowych. Na początku lat dziewięćdziesiątych uczestnik ogólnopolskich konferencji podsumowujących dorobek Polski w tej dyscyplinie prawa, a w latach 2002-2005 - konsultant społeczny opiniujący rządowe projekty nowelizacji ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz projekt ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia.

Sortuj:
Sposób wyświetlania

-20 % Prawo żywnościowe

Maciej Taczanowski

Publikacja omawia podstawowe zagadnienia prawa żywnościowego, jego historię i miejsce w polskim systemie prawa, a także zagadnienia szczegółowe.

Cena regularna: 69,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 50,37 zł
Cena regularna: 69,00 zł
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 50,37 zł
Już od: 55,20 zł
Więcej
Wolters Kluwer Polska KAM-1216 W02P01 Rok publikacji: 2016
Aby ponownie wybrać temat, odśwież stronę