Facebook
Strefa Aplikanta
E-booki
dostęp
w 5 min.
Sortuj:
Kultura jakości, doskonałości i bezpieczeństwa w organizacji

Kultura jakości, doskonałości i bezpieczeństwa w organizacji

Z.Małgorzata Wiśniewska, Piotr Grudowski
CeDeWu
Kultura jakości, bezpieczeństwa oraz doskonałości to ważne kategorie zasobów każdej organizacji, decydujące o jej niepowtarzalności. Kształtują one nie tylko tożsamość danej organizacji, ale także mają wpływ na jej zdolność do spełniania potrzeb różnych grup interesariuszy oraz na szeroko rozumianą....
63,00 zł
70,00 zł
Więcej
Perspektywa jakości w szkolnictwie wyższym

Perspektywa jakości w szkolnictwie wyższym

Piotr Grudowski
PWE
Kategoria jakości w szkolnictwie wyższym, choć tak ważna dla zapewnienia oczekiwanego tempa rozwoju państw i społeczeństw, ciągle jeszcze nie znajduje odpowiadającego jej randze odzwierciedlenia w pracach przedstawiających tę problematykę w sposób holistyczny, w odniesieniu do stale zmieniających si....
62,91 zł
69,90 zł
Więcej
Kultura jakości, doskonałości i bezpieczeństwa w organizacji

Kultura jakości, doskonałości i bezpieczeństwa w organizacji

Z Wiśniewska Małgorzata, Piotr Grudowski
CeDeWu
Kultura jakości, bezpieczeństwa oraz doskonałości to ważne kategorie zasobów każdej organizacji, decydujące o jej niepowtarzalności. Kształtują one nie tylko tożsamość danej organizacji, ale także mają wpływ na jej zdolność do spełniania potrzeb różnych grup interesariuszy oraz na szeroko rozumianą....
63,00 zł
70,00 zł
Więcej
LSS Plutus Lean Six Sigma dla małych i średnich przedsiębiorstw

LSS Plutus Lean Six Sigma dla małych i średnich przedsiębiorstw

Piotr Grudowski, Ewa Leseure
Wydawnictwo Naukowe PWN
Książka w przystępny sposób prezentuje metodykę adaptującą koncepcję Lean Six Sigma do potrzeb małych i średnich przedsiębiorstw w Polsce. Autorzy pracy zwracają jednocześnie uwagę na specyfikę tego sektora w naszym kraju, przedstawiając jednocześnie przykłady dobrych praktyk stosowanych z powodzeni....
39,60 zł
44,00 zł
Więcej
Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności

Elwira Brodnicka, Zbigniew Celmerowski, Piotr Grudowski, Ewa Marjańska, Maria Szpakowska
Difin
Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicie....
43,20 zł
48,00 zł
Więcej
Aby ponownie wybrać temat, odśwież stronę