Dr Maciej Taczanowski - pracownik naukowo-dydaktyczny Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, wykładowca prawa żywnościowego na studiach stacjonarnych, niestacjonarnych i podyplomowych. Na początku lat dziewięćdziesiątych uczestnik ogólnopolskich konferencji podsumowujących dorobek Polski w tej dyscyplinie prawa, a w latach 2002-2005 - konsultant społeczny opiniujący rządowe projekty nowelizacji ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz projekt ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia.
Maciej Taczanowski
  Tylko 8 egz. -25%  Prawo żywnościowe 
   Publikacja omawia podstawowe zagadnienia prawa żywnościowego, jego historię i miejsce w polskim systemie prawa, a także zagadnienia szczegółowe.
 Cena regularna:  69,00 zł  
  Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 48,30 zł 
  Cena regularna:  69,00 zł  
  Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 48,30 zł 
  Już od:  51,74 zł 
  Wolters Kluwer Polska KAM-1216 W02P01  Rok publikacji: 2016  
  Podobne:  Szymon Tarapata ●   Janusz Stanisław Trzciński ●   Krzysztof Trzciński ●   Jan Tarno ●   Monika Tarska ●   Andrzej Tokarski ●   Zbigniew Tokarski ●   Tomasz Telega ●  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 