Facebook
Kategorie
Kategorie
Strefa Aplikanta
Rabat -50%
Koronawirus a prawo Koronawirus a prawo

Maciej Taczanowski

Dr Maciej Taczanowski - pracownik naukowo-dydaktyczny Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, wykładowca prawa żywnościowego na studiach stacjonarnych, niestacjonarnych i podyplomowych. Na początku lat dziewięćdziesiątych uczestnik ogólnopolskich konferencji podsumowujących dorobek Polski w tej dyscyplinie prawa, a w latach 2002-2005 - konsultant społeczny opiniujący rządowe projekty nowelizacji ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz projekt ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia.

Sortuj:
Sposób wyświetlania:
Prawo żywnościowe

Prawo żywnościowe

Maciej Taczanowski
Wolters Kluwer Polska
Publikacja omawia podstawowe zagadnienia prawa żywnościowego, jego historię i miejsce w polskim systemie prawa, a także zagadnienia szczegółowe.
55,20 zł
69,00 zł
Więcej