Facebook
Kategorie
Kategorie MENU
Strefa Aplikanta
E-booki
dostęp
w 5 min.
Strefa Zniżek

Aromaty w żywności

Sortuj:
Sposób wyświetlania:
Żywienie człowieka Słownik terminologiczny

Żywienie człowieka Słownik terminologiczny

Jan Gawęcki, Henryk Gerting
Wydawnictwo Naukowe PWN
Drugie zmienione wydanie słownika, który w 2001 roku ukazał się pt. Słownik terminów żywieniowych. Zawiera około 1350 haseł z następujących obszarów wiedzy o żywieniu: podstawowe pojęcia żywieniowe; składniki odżywcze; jednostki chorobowe, w których powstawaniu lub zapobieganiu decydującą rolę odgry....
35,10 zł
39,00 zł
Więcej
Żywienie człowieka 1 Podstawy nauki o żywieniu

Żywienie człowieka 1 Podstawy nauki o żywieniu

Jan Gawęcki
Wydawnictwo Naukowe PWN
W obecnym trzecim już wydaniu uwzględniono wyniki badań naukowych, które przyczyniły się do istotnego wzrostu wiedzy z zakresu nauk przyrodniczych w ostatnich kilkunastu latach, weryfikując i zmieniając poglądy na niektóre ważne problemy żywieniowe. Zagadnienia wykraczające poza podstawy nauki o żyw....
62,10 zł
69,00 zł
Więcej
Chemia żywności Tom 1

Chemia żywności Tom 1

zbiorowa Praca, E.Zdzisław Sikorski, Hanna Staroszczyk
Wydawnictwo Naukowe PWN
Chemia żywności jest nauką o składzie surowców i produktów żywnościowych, dodatków i zanieczyszczeń żywności, a także o biochemicznych i chemicznych reakcjach zachodzących w surowcach oraz produktach żywnościowych w czasie przechowywania i przetwarzania. Zajmuje się również wpływem składników, dodat....
89,10 zł
99,00 zł
Więcej